Este dificil să montezi un hamac în interior?

Este dificil să montezi un hamac în interior?

”Ce mi-aș dori și eu un hamac, dar nu am de unde să îl agăț…” am auzit asta de prea multe ori. Cred că frica de necunoscut este cea care se pune ca o barieră în fața montării fotoliului nostru suspendat bine meritat.

Este mai ușor decât pare! Îți promit!

Ca să mă fac mai bine înțeleasă, lucrurile stau în felul următor în 99% din cazuri: în fiecare încăpere există un plafon. Acest plafon poate fi din beton, lemn, ghips carton sau alte tipuri de tavane casetate. 

În situația ideală avem la vedere o grindă solidă din metal, lemn sau un tavan din beton. Aici este destul de clar. Cumpărăm un inel de prindere corespunzător tipului de material în care îl montăm. Ne putem sfătui cu vânzătorii din magazinele de bricolaj din apropierea casei. Sau poți accesa secțiunea Accesorii din portofoliul nostru.

Apoi chemăm un meșter (dacă nu avem noi abilitățile sau ustensilele necesare) pentru montaj. Nu ar trebui să dureze mai mult de 10 minute execuția în sine.

În cazul în care ai un tavan fals (din ghips carton sau tavan casetat) nu trebuie să te îngrijorezi. După ce decupezi tavanul fals pentru a ajunge la o bază solidă în care poți agăța un suport, îl poți masca estetic cu o ușiță de vizitare pe care o găsești în magazinele de specialitate. 

Ca o variantă alternativă, poți oricând să achiziționezi un suport metalic pentru sol și atunci nu mai ai nevoie să instalezi o pridendere în tavan.

În tot cazul, eu sunt aici să te îndrum. Nu lăsa o operațiune doar aparent complicată să stea în calea relaxării tale intr-un fotoliu suspendat.

Ioana
Creator HANGarOund

Înapoi la blog