La ce se referă MINI HANGarOund?

La ce se referă MINI HANGarOund?

Este un HANGarOund in miniatură. Același model, același grad de confort, însă lucrat la o scară mai mică, gândit să se potrivească copiilor de la 2 ani și până la aproximativ 6 ani.

Un leagăn ca niciunul altul până acum, din perspectiva mea o adevarată bijuterie din punctul de vedere al designului, și, după spusele celor mici, un loc ideal și confortabil unde să își petreacă timpul liber.

Am inclus extensia de picioare care permite folosirea pe o perioadă de mai mulți ani, și am atașat un mic buzunar, perfect pentru o gustare sau pentru a ascunde jucăria preferată.

Nu am avut posibilitatea să îl probez, căci nu am încăput în el 😊 însă i-am pus pe micii mei ”ucenici”, pe Ana și pe Rareș (5 și 3 ani) să îl testeze și să ne dea ok-ul pentru lansare.

Partea faină e că, acum, părinții care aleg să se răsfețe cu un hamac HANGarOund, pot să achiziționeze unul identic pentru copii lor. Astfel, am rezolvat problema ”cine pleacă la plimbare pierde locul de onoare”. Și e fain că poate fi asortat celui mare. Momentan pe site avem listate doar două culori, însă, cu drag personalizăm fiecare comandă.

 

Așadar, HANGarOund MINI este un leagăn care, oricât de bine arată în materialele foto și video, vine la pachet cu promisiunea că te va surprinde cu adevărat în realitate, prin finețea stofelor și măiestria lucrăturii și că va aduce multe clipe de bucurie și de relaxare totodată.

Tot ce e mai bun pentru noi, adulții, pentru ca apoi să le oferim tot ce e mai bun celor mici. Acesta e un principiu după care mă ghidez eu, însă, dacă alegi să cumperi mai întâi pentru copilul tău un HANGarOund, mai apoi sunt sigură că te vei convinge că și tu meriți unul.

Cu drag de frumos, trainic și comod,

Ioana
Creator HANGarOund

Înapoi la blog