Despre noi

În spatele proiectului HANG arOund se află o echipă care dorește să inspire, să trezească emoții și să conecteze oameni.

Ne adresăm clienților care cunosc valoarea timpului, care pun accent pe calitatea vieții și își doresc să beneficieze de produse de calitate premium.

Fotoliile suspendate HANG arOund se încadrează și completează perfect orice decor. De la rustica bucătărie de vară de la țară și până la cele mai futuriste dormitoare urbane… garanția confortului și estetica este asigurată de noi.

Ne-am lăsat inspirați de natură, ghidați de sentimente și am creat ceva minunat în inima Transilvaniei, folosind lemn carpatin atent ales și prelucrat manual.

Sforile din bumbac natural sunt de asemena produse în România și sunt personalizate cu fir colorat pentru fiecare produs în parte.
Măiestrirea împletirii sforilor se îmbină perfect cu textura vibrantă a stofelor.

Oferim o gamă largă de combinații de culori, de la cele mai puternice până la nuanțe pastel, care vin în completarea personalității fiecărui utilizator.
Suntem deschiși colaborărilor, vă răspundem cu promptitudine la orice întrebare și vă stăm la dispoziție pentru comenzi personalizate.

Furnizorul dumneavoastră de clipe de răsfăț,
Echipa HANG arOund