Politică de confidențialitate

Datele solicitate

Conform cerințelor Regulamentului General pentru Protecția Datelor (GDPR – General Dată Protection Regulation (EU) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal și privind liberă circulație a acestor date, Hangaround (hangaround.ro) are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați.

Site-ul Hangaround (hangaround.ro) este operat de societatea HANGAROUND S.R.L, cu sediul in Comuna Corunca, Nr. 373D7 Jud. Mureș, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J26/59/2021.

Hangaround (hangaround.ro) este un Operator al datelor cu caracter personal pe care dvs. (persoana vizata) ni le transmiteti.

De ce avem nevoie de date

Avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal pentru a va putea furniza Serviciile, cu urmatoarele scopuri:

  • Pentru prelucrarea comenzii si furnizarea produselor si serviciilor dorite;
  • Pentru evaluarea produselor si serviciilor pe care vi le furnizam;
  • Pentru a va oferi acces la functionalitatile site-ului in calitate de utilizator inregistrat;
  • Pentru administrarea site-ului
  • Pentru analiza si imbunatatirea site-ului, a ofertei comerciale si a publicitatii pe care o desfasuram;
  • Pentru a va oferi posibilitatea de a participa la concursuri, promotii;
  • Pentru a va transmite mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Pentru a va transmite oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Hangaround (hangaround.ro), in cazul in care v-ati exprimat acordul in acest sens.

Ce vom face cu datele

Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate la sediul societății. 

Găzduirea și stocarea datelor dvs. au loc pe teritoriul României.

Putem furniza datele dvs. cu caracter personal altor companii cu care ne aflăm în relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora și numai în  scopurile menționate în acest document. 

Informațiile solicitate în cazul plăților online intră  sub incidența condițiilor de utilizare a procesatorilor de plăti, iar Hangaround (hangaround.ro) nu va solicită și nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastră.

Vom dezvălui informații dacă acest lucru este justificat în scopul de a ne proteja împotriva fraudelor, a ne apară drepturile sau proprietatea. De asemenea, este posibil să fie necesar să dezvăluim informațiile dvs. pentru a ne conformă obligației legale de a răspunde la cererile legale ale autorităților. Datele dvs. cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci când considerăm, cu bună credință, că avem obligația de a face acest lucru în conformitate cu legea.

Cat timp pastram datele

Vom stoca informațiile dvs. atât timp cât ni se cere prin lege. Dacă nu există nicio cerință legală, le vom stoca doar atât timp cât este necesar pentru a va putea oferi serviciile noastre. Pe baza unei solicitări trimise către Hangaround (hangaround.ro) prin email la adresa office@hangaround.ro ne puteți solicită anularea contului de utilizator și ștergerea sau anonimizarea datelor.

Orice date cu caracter personal pe care le deținem în scop de marketing le vom păstra până în momentul în care ne anunțați că nu mai doriți să primiți aceste informări.

Care sunt drepturile dvs.

În cazul în care considerați că orice date cu caracter personal ale dvs. pe care noi le deținem sunt incorecte sau incomplete, aveți posibilitatea să solicitați consultarea, rectificarea sau ștergerea acestor informații. Ne puteți contacta în acest sens prin email la adresa office@hangaround.ro

În cazul în care doriți să reclamați modul în care am gestionat datele dvs., va rugăm să ne contactați pe email la adresa office@hangaround.ro Vom analiză reclamația dvs. și vom colabora cu dvs. pentru rezolvarea problemei.

Ce zici de o reducere?
Abonează-te acum pentru a obține un cupon de reducere de 5% la prima comanda.
    Abonează-te